Transvital Enerzing Treat Shampo

Transvital Enerzing Treat ShampoŞampuan denilince ideal olarak düşünülen banyoya girdiğimizde sadece saçı yıkayip bitsin olarak değerlendirdiğimiz ve önemsemediğimiz şampuanlar oysa ki saç sağlığımızı hiç düşünmüyoruz.

Her zaman saçlarımız konusunda bilinçli davranıp hem saç yapısına uygun hem de saçlarımıza ayrıcalıklı katkı sağlayan ürünler kullanmalıyız. Transvital adlı saç bakım ürünü üretimi yapan marka en çok satan ürünler listesinde rastladığımız markalardandır. Transvital markası Transvital Enerzing Treat Shampo adlı üretmiş olduğu şampuan son derece etkili içerikte formüllüdür.

İçeriğinde cegaba, tatlı badem sayesinde parlaklık ve hacim artışı gözlenmektedir. Koruyucu ve yeniden yapılandırıcı maddeler sayesinde her birey rahatça uygulayabilmekte ve de saçların onarımına yüksek düzeyde katkı sağlamaktadır. Saçınıza etki etmiş kırılmasına ve kimyasal maddelerin saça uygulanması sonucu saç doğal yapısını ve özelliğini kaybetmektedir. Fakat Transvital Enerzing Treat Shampo ile saçınızın yıpranmış ve hasar görmüş yapısını giderebilirsiniz.

Uygulama saç derisine bir kaç damla dökülerek masaj yapar gibi köpürtüldükten sonra biraz bekleyip durulama yapılarak sonlandırılmalıdır. Ayrıca saçınızda şampuan ve köpük kalıntılarının mevcut olmamasına dikkat etmelisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder