Istanbul Koleksiyonu Goldas 2010

Goldaş 2010 da özellikle Istanbul tutkunlarını çok sevindirecek olan bir kolleksiyon ile karşımıza çıktı. Bu güzel şehrin ayrıntılarıyla takılarının ve aksesuarlarının üzerinde tarihe yeniden can veriyor. Nefes kesen bu Goldaş kolleksiyonunun altın gümüş ve pırlantalarını seyrederken 2010 avrupa başkenti Istanbul da adeta tarihi bir geziye çıkıyorsunuz.

Bu can alıcı kolleksiyonu dilerseniz kolye olarak boynunuzda, dilerseniz küpe olarak kulağınızda, dilerseniz yüzüğüz sayesinde parmaklarınızda ve hatta anahtarlığınızın yardımıyla göstermeyi istediğiniz her yerde ve her şekilde kullanabilirsiniz. Kendi ışıltınıza ve enerjinize Goldaş'ın yardımıyla birde tarihin görkemi eklensin.

Istanbul Koleksiyonu Goldas 2010

Istanbul Koleksiyonu Goldas 2010

Goldaş 2010 Istanbul pırlantalarında Boğaz içi köprüsünden Galata kulesine, Ayasofya'dan kız kulesine kadar şehrin birçok simgesini görmek mümkün. Altınlarında ise daha minyatür detaylara yer veren Goldaş dünyaca ünlü kaşıkçı elması, lale, nazar boncuğu ve adeta Istanbul'un sesi olarak bilinen martı fügürlerini etkileyici bir biçimde işlemiş. Goldaş gümüş kolleksiyonunda ise vapur tramvay cami ve surlar gibi diğer Istanbula yaraşır simgelerle bu gizemli şehrin büyüsünü yakalamayı başarmış.

Tarihle arası pek te iyi olmayan kişilerin bile dikkatini sempatiyle çekecek olan Goldaş Istanbul 2010 bu harika tasarımlarında zengin tarihimize yer vererek çok başarılı bir şekilde sahip çıkmış ve bu güzellikleri bizlere unutturmamanın çok iyi bir yolunu bulmuş.

Istanbul hiç bu kadar estetik anlatılmamıştı....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder