Herbatint Permanent Dark Blonde 6N

Saçlara dolgunluk ve parıltılı hava katan ürün markası Herbatint üretmiş olduğu Herbatint Permanent Dark Blonde 6N adlı saç boyası ile saçlarınız kalıcı renkle bütünleşmektedir.

Her zaman için hem besleyici hem de kalıcılık sağlayan ürünü bulmak oldukça zor bir seçenektir. Saçlarınızda ki mükkemmelliyetliği ve kalıcı renk yapısını Herbatint Permanent Dark Blonde 6N ile yakalamak mümkün.

Aloe vera: vitamince zengin enzimler, pantenol ve doğal mineraller içeren bir anti-oksidan üründür. İçeriğinde e ve f vitaminleri barındırmakta olan boya kalıcılığı bu sayede yakalamaktadır. İçeriğindeki hamamelisin de saçların deriye zarar verip dökülmesini engellemektedir.

Herbatint Permanent Dark Blonde 6N Sac Rengi

Herbatint Permanent Dark Blonde 6N Sac Rengi

Bazı saç boyaları saçın deresine işlemekte ve deride etki yaratarak saçın dökülmesine sebebiyet vermektedir. Bu yüzden çoğu saçını boyatan kişiler boyattıktan sonra bir daha boya tercih etmemektedir. Saç boyası değişiklik için en ideal çözümdür. Hassas saçlara losyonu ile uygulama yapılmalıdır. Tüm saç tipine rahatlıkla Aloe vera vitamince zengin enzimler, pantenol ve doğal mineraller içeren bir anti-oksidan uygulayabilir ve de tamamen doğal görünümlü yapı elde edebilirsiniz.

Saçınıza boyayı uyguladıktan sonra 40 dakika bekleterek aloe vera özlü şampuan ve saç kremi ile durulama işlemini gerçekleştirebilmektesiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder