Lancome Effacernes Concealer Kapatıcı

Göz bölümümüzde kirpiklerimiz olduğu kadar göz altımızda önemli yapıya sahiptir. Göz altımızda oluşan morluk veya ve benzeri kırışıklık, kızarıklıkta göz makyajımızın kusursuz oluşumunu engellemektedir. Lancome bayanlar için tasarlamış olduğu göz altı kapatıcısı ile en çok satanlar listesine bir kez daha yerleşmiş bulunmaktadır.

Lancome tasarlamış olduğu Lancome Effacernes Concealer Kapatıcı adlı ürünü ile suya dayanıklı yapıdadır. Koruyucu yapısı ile tamamen göz altınızda kullanmaya meilli bir hacme sahiptir. Gözümüzün altında bulunan göz halkalarının yumuşaması içinde tamamen doğal ve etkili bir içeriğe sahiptir.

Lancome Effacernes Concealer Kapatıcı

Lancome Effacernes Concealer Kapatıcı

Cildimizde bulunan küçük kusurlarında ayrıca kapanmasına yardımcı olmaktadır. Stres ve yorgunluk belirtilerini yok etmeye yardımcıdır. Stres ve yorgunluk hisseden kişilerin göz çevreside yorgunluk ve stresin sayesinde farklı gözükmektedir. Bu nedenle tam stres ve yorgunluğa sahip olan kişilere Lancome Effacernes Concealer Kapatıcı tup yarar sağlayacaktır. Gün boyu yoğun tempolu kişiler rahatça lancome 01 effac. konsul tup kullanabilir ve gün boyu kalıcılık ve rahatlatıcı etkiye ulaşabilirler.

Renk bakımından pastel renge sahiptir. Cildimizin bire bir rengine uygun düzeydedir. Çünkü doğal görünüme yardımcı olan bir maddenin en yakın püf noktası olan şey cildin rengine yakın bir renkte olmasıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder