La Colline Cellular Eye Anti-Aging

Her zaman ki gibi en çok satanlar listesinde her defasında yok satan marka La Colline vazgeçilmezlerimiz arasında boy göstemektedir. Geliştirilmiş cilt bakım ürünleriyle her zaman bayanların ilk tercihleri konumuna yer almakta olan La Colline bu sefer Cellular Eye Anti-Aging adlı ürünüyle en çok satan ürünler arasında yer almaktadır.

1) Cellular eye destressing ıcy gel: Papatya, peygamber çiçeği, meyankökü,cadı fındığı bitkilerini içermektedir. Tıkanıklık gidericidir, ferahlatır ve rahatlatır. Hidrolize buğday proteinleri ilede pürüzsüzleşmeye birebir etkilidir.

2) Cellular Eye Energizing Collagen Mask ise içerdiği buğday tohumu ile cilt dokusunu yeniler ve sıkılaştırır. Ayrıca plankton ve maya sayesinde siyah halkaları ve torbalanmayı azaltır. Bunun yanı sıra ginkgo biloba ile nemlendirir ve yatıştırır.

3) Cellular Eye Lift Essence: Elastikiyet ve sıkılık kazandırır ve sıkılaştırıcıdır. İçeriğindeki biyolojik kompleks cildi sıkılaştırır, toparlar. Ayrıca içeriğindeki çilek özleriyle cildinize ışıltı sağlar. Bulundurduğu 3 adımlık konum sayesinde kullanım bitiminde cildinizdeki değişiklikleri gözle görülür şekilde hissedebileceksiniz. Cellular Eye Anti-Aging cilt bakım ürünü cildinizi canlandıran ve aydınlatan güçlü bir sıkılaştırıcı serumdur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder