2010 Abiye Modelleri

2010 Abiye Modelleri
Piyasada bulunan birçok abiye modelinin içinden vücudunuza uygun olanını, istediğiniz rengi, istediğiniz modeli seçmekte zorlanmanız çok doğal. Birbirinden güzel modelleri, renkleri gördükçe hangisini alacağınıza karar veremeyeceğiniz için size tavsiyemiz birçok mağazayı gezip modelleri incelemeniz, denemeniz ve içinize sineni almanız.

Okul balolarında, özel gecelerde, kına gecelerinde ve düğünlerde giymek istediğiniz abiye kıyafetlerde 2010 sezonu piyasaya sürüldü. Bu seneki abiye kıyafet modellerinde sırt dekolteleri ağırlıklı.

Sırtın bele kadar açık olduğu ve bazı modellerde çaprazlama ipler ile hoş bir hava verilen modeller özellikle tercih edilenler oluyor. Kıyafetlerin kumaş tercihleri ise bu sezon saten üzerinde yoğunlaşmış. Satenin hafifliği ve görünümündeki parıltısı ile kıyafetlere ayrı bir hava katılmış.

Saten tercih etmeyen bayanlar için ise tafta kumaş kullanılan modeller oldukça ilgi çekiyor. Tafta kumaşlı modellerde ise göğüs kısmını saran ve belden itibaren bollaşan elbise modelleri oldukça dikkat çekiyor.

2010 abiye kıyafet modasında bu sene kullanılan renkler arasında uçuk pembe, kırmızı, sarı ve beyaz ren kullanımı oldukça ağırlıkta.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder