2010 Yazlik Twigy Terlik Modelleri

Twigy ürünlerini piyasaya sürdüğünden beri en çok tercih edilen terlik markası olma özelliğini elinde bulunduruyor. Bunun en büyük özelliğinin ise kullanılan malzemelerin ayaklarda verdiği rahatlık ve günün modasını Ti’ye alması büyük rol oynuyor.

2010 sezonu için yine çok güzel modeller üreten Twigy terliklerin iç malzemesi olarak genellikle pamuk kullanmayı tercih ediyor. Dış yüzeylerini ise kadife kumaşlar ile bütünleyip ayaklarda sıcaklığı, kullanılan malzemelerin yumuşaklığı ile de rahatlığı ön plana çıkartıyor.

Terlik giyme alışkanlığı olmayanlar için ise pandip üretimine devam ediyor. Hayvan figürleri ile süslenen modeller canlı renkleri ile hem kullanıcısına hem de etrafındaki kişilere neşe veriyor. Bu sene genellikle bilek altı çalışan firma bu modellerin kullanım rahatlığından dolayı daha çok ilgi gördüğünü bu nedenle üretimin bu modellerde fazlalaştığını belirtiyor.

Alacağınız Twigy marka ürünleri evde kullanırken kullanılan malzemelerin özelliği nedeni ile ekstra çorap giymenize gerek kalmıyor. Ayaklarını hem çok rahat ediyor hem de kolayca hava alıyor. Yılbaşı için, sevgililer günü için ve diğer özel günler için ise ayrı ayrı koleksiyon üreten Twigy her yaştan insanın ilgisini çekiyor ve mutlaka herkes kendisine uygun bir model bulabiliyor.

Twigy Terlik Modelleri 1
Twigy Terlik Modelleri 2
Twigy Terlik Modelleri 3
Twigy Terlik Modelleri 4
Twigy Terlik Modelleri 5
Twigy Terlik Modelleri 6
Twigy Terlik Modelleri 7
Twigy Terlik Modelleri 8
 Twigy Terlik Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder