LC Waikiki 2010

Genelde çocuk giyimi olarak bilinen kalite ve şıklığın doruklarında bulunulan Waikiki hem bay hem bayan olmak üzere sonbahar-kış ve yaz- spor modelleri ile sizleri karşılıyor.

Dünyanın bilinen ama hesaplı markalarından biri olan LC Waikiki çeşitli renk ve model seçenekleri ile sizleri şaşırtabilir. Bu kaliteli ürünlere ulaşmanız hiçte zor değil AVM’ler mağazalar sizlere bu imkanı sunmaktadır. Elbiseden kazağa, şorttan t-shirt'e kadar sayamadığımız geniş yelpazesi ile bu ürünleri çok seveceksiniz tüm ailenizi giydirecek kadar geniş bir ailedir LC Waikiki.

LC Waikiki demişken bir yerde rastlamıştım. Fransız markası olan ve Fransızca ''Les Copains'' arkadaşlar anlamına gelen baş harflerinin kısaltması ile 'LC' markası adını böylece almış.Aldığı adı duyurmuş güzel kreasyonları bulunan bu marka ailenizin markası diyebiliriz . Sıkça söz ettiğimiz LCW ailesi, ailenizi ve sizi en yakın mağazasında renkli ürün yelpazesi ile karşılamakta Tasarımlarda pembenin, mavinin, ana, ara renklerin, tamamlayıcı renklerin uyumunu görebilirsiniz . Ayakkabılardan mantolara kadar zevkli ve sıcak tasarımlar bu şirin markada buluşmuş. Çocuk giyiminde de özenle tasarlanmış bu şirin model model kıyafetlerin arasında seçim yapmakta zorlanabilirsiniz dikkatli olun.

Çocuk giyiminde önemli bir yeri olan bu marka ile şıklığı,zarifliği, tarzı ve daha bir çok şeyi görebileceksiniz. Bayların ve Bayanlarında unutulmadığı birbirinden zarif, ürünler bu markada sizlere çok cazip gelecek şıklığınızdan taviz vermeyecektir. Ailenizi ve sizleri mutlu edecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder