LC Waikiki 2010

LC Waikiki beylerin şıklığı ve rahatlığı için 2010 sezon ürünlerinde erkek tasarımlarına fazlası ile yer vermiş. Erkeklerin şıklığını, sportifliğini bir arada yansıtmayı başaran firma yetkilileri özellikle Marine Koleksiyonu’nun beyler tarafından beğenildiğini belirtiyorlar.

LC Waikiki Marine Koleksiyonu’nda ekoseli gömlekleri ön plana çıkartmış. Renk seçimlerini ise lacivert, kırmızı, indigo ve sarı ağırlıklı olarak tercih ettiklerini belirten tasarımcılar bunun nedenini ise 2010 moda renkleri olarak belirlendiğini belirttiler.

Marine koleksiyonunda gömleklerin yanı sıra beylerin rahat hareket etmelerini sağlamak için rahat kesimli ve hafif kumaşlı modeller tercih edilmiş. Klasikler arasına giren bisiklet yaka tişörtler ve polo yaka tişörtler ise beylerin beğenerek aldıkları kıyafetlerde ilk sıraları alıyor.

LC Waikiki ortaya çıkardığı ikinci koleksiyonuna ise Hafta Sonu adını vermeyi uygun görmüş. Bu koleksiyonda genellikle turuncu rengi ve tonlarını kullanmayı tercih eden firma geleneksellikten uzak kalmamak için bu şekilde tasarladıklarını, beylerin hafta sonu koleksiyonuna ilgilerinin oldukça fazla olduğunu söylüyorlar. Bu koleksiyonda kullanılan gömlekler ise genellikle çizgili ve polo yaka olarak tasarlanmış. Gömlekleri ise gabardin ceketler ve pantolonlarla tamamlamışlar. Beylerin mutlaka bir LC Waikiki mağazasını ziyaret etmeleri ve yeni koleksiyonları kendilerinin görmeleri gerekiyor. Mutlaka zevklerine ve bedenlerine uygun ürünleri bulabilecekler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder