Avva Erkek Giyim

Erkek giyiminde oldukça iddialı olan AVVA firması 2010 giyim sezonu için oldukça iddialı olduklarını ve erkeklerin koleksiyonlarını gördüklerinde mutlaka alışveriş yapmadan gidemeyeceklerini söylüyor.

2010 sezonu için beyaz rengi ağırlıklı olarak kullanan firma beyazı her renk ile kombine ederek şıklığı, sadeliği ve temizliği ön plana çıkartıyor. Beyaz rengi daha çok toprak rengi, bej rengi, kum kırmızısı ve kum sarısı gibi renklerle kombine eden firma tasarımcıları erkeklerin sezonda şıklıkları ile dikkat çekeceklerini ve renk uyumlarının erkeklere oldukça yakışacağını vurguluyorlar.

AVVA 2010 koleksiyonunda kullandığı kumaşların buruşmayan, su geçirmeyen ve leke tutmayan malzemelerden üretilmesine özen göstermiş. Bu detay ise özellikle bekâr erkeklerin bu firmayı ve ürünlerini tercih etmelerinin birinci nedenini oluşturuyor.
AVVA spor tasarımlarında ise daha çok Blazer ceketler ve koton ceketler tasarlamış. Kullanım rahatlığı ve kumaşının özelliklerinden kaynaklanan şıklığı ile erkeklerin gardıroplarını süslemeyi başarıyor. Spor grubunda yer alan mont, yelek, gömlek ve tişörtlerde ise daha çok turkuaz, sarı, yeşil gibi doğayı yansıtan tropikal renk ve desenler kullanmayı tercih ederek doğal bir sadelik yakalanmış

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder