Kürk Modelleri

Kış aylarının gelmesi ile birlikte giyim firmalarının camekânlarını süslemeye başlayan kürkler kadınların ilgisini çekmeyi başarıyor.

Her yaşa uygun kürk modeli üreten firmalar orta yaş üstü bayanlar için vizon kürkleri tercih ederken, genç kesim için tilki kürkünü tercih ediyorlar. En çok ilgiyi ise kürklerle birlikte hayvan derilerinin kullanıldığı iki parçalı modeller. Bu modellerin fiyatları normal kürklere göre biraz daha pahalı, piyasada 10 bin dolar ve 15 bin dolar arasında alıcısı bulabiliyorlar.

Kürk Modelleri

Kürk almak isteyen bayanlar genellikle internet üzerinden alışveriş yapmayı tercih ediyorlar, bizler size bunun yerine mağazaları dolaşmanızı, fiyat araştırması yaparak bütçenize uygun modelleri görerek ve üstünüzde deneyerek almanızı tavsiye ediyoruz.

Eğer kürk almak istiyorsanız ve bütçeniz buna uygun değil ise mutlaka araştırma yapmalı ve ikinci el kürk satışı yapan mağazaları bularak ziyaret etmeniz sizin için yararlı olacaktır. Dışarıdan çok pahalıya alabileceğiniz bir modeli ikinci el kürk satışı yapan mağazalarda bularak yarı yarıya kazanç sağlamanız mümkün olabiliyor.

Eğer koyu bir hayvan hakları savunucusu iseniz ama yinede kürkün şıklığından vazgeçemiyor iseniz o zaman sahte kürkleri tavsiye ediyoruz. Yapay postlardan yapılan kürkler hakikisini aratmayacak kadar şık görüntüler oluşturuyor ve kürk imalatçısı olmayan kişiler dışında kimse tarafından fark edilmiyor.

Kürk Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder