LC Waikiki Kampanya

Giyimin öncü markalarından LC Waikiki, kis sonu kampanyasını başlattı. LC Waikiki reyonlarında aradığınız birçok giyim modelini bulmanız mümkün. Erkek, bayan ve çocuk giyimi olmak üzere tüm kesimden insana hitap edebilen LC Waikiki mağazalarında kampanya, tüm reyonlar için geçerli.

Kis kampanyasının yanında LC Waikiki’deki ödeme seçenekleri de göze çarpıyor. LC Waikiki müşterileri, kampanya kapsamında yapacakları alışverişlerde İş Bankası’na ait Maximum Kart ile yapacakları ödemelerde 12 taksit imkânı veya 8 taksite %5 indirim kazanacaklar.

LC Waikiki Bay Bayan Giyim

LC Waikiki Bay Bayan Giyim

LCW kampanyanın kış mevsimine rastlaması nedeniyle Kış koleksiyonuyla da görücüye sunuyor. En yeni koleksiyonunu müşterilerine sunacak olan firma, bir nevi koleksiyonun beğenisini de test etmiş olacak.

Sportif giyimin yanında, çalışan kesim kıyafetlerini de beğeniye sunan LC Waikiki, bu koleksiyonda füme ve koyu renklere ağırlık vermiş. Kış modasındaki spor kıyafetlerde rengârenk kazaklar, montlar, sweat-shirtler ve pantolonlar bulunuyor. Siz de bu şıklığı yaşamak için LC Waikiki mağazalarına uğrayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder