2010 YILININ EN BÜYÜK TRENDİ : UZUN ÇİZMELER

2009 'un son aylarında Sonbahar modası olarak gözümüze çarpan uzun çizmeler çoğu ünlünün son gözdeleri arasında. 2010 Sonbahar kış modasında epeyce göreceğimiz bu çizmeler alışsak iyi olur.

Birçok modacı defilelerinde uygun giysilerde bu diz boyundan uzun olan çizmeleri kullandı ve tabikide arkasından ünlüler bu trendi benimseyip devam ettirdi. Yaz aylarında bile yani daha birkaç ay önce bazı ünlülerde bu uzun çizmeleri gördük. Bu trendi benimseyip uzun çizmelerini yaz aylarında bile kıyafetlerine kombinleyen ilk ünlü ise Lindsay Lohan oldu.

Son zamanlardaki uçuk kaçık giyim anlayışıyla dikkatleri üstüne çeken Lindsay Lohan yaz sıcaklarında uzun çizmelerine bir hayli bağlanmıştı. Uzun boylu kişilere daha çok yakışan daha hoş ve çekici gözüken bu çizmeleri kısa boyluların tercih etmesini tavsiye etmem.

Çünkü olduklarından daha fazla kısa gözükmelerine neden olur. Louis Vuitton, Hüseyin Çağlayan, Gucci, Prada, Chloe ve daha birçok modacı 2009 moda defilelerinde diz boyundan yüksek olan bu çizmeleri kullandı. Eğer sizde kendinize bu uzun çizmeler den edinmeyi düşünüyorsanız siyah taytlarla kısa mini eteklerle kombinleyip çok seksi bir görünüm kazanabilirsiniz. Bence denemeye değer. . .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder