Louis Vuitton Cantalar

Tüm dünyada çanta denice bayanların ilk aklına gelen isimlerden biri olan Louis Vuitton 2010 çanta sezonunu açtı.

2010 yılında değişmeyen çizgisini yansıtmaya devam eden firma yine klasik modeller üzerinde çalışmış. Renk kartelâsını çok genişletmeyen, genellikle kahverengi ve siyah renkler üzerinde çalışmalar yapan Louis Vuitton bu geleneğini 2010 yılında da bozmamış.

Louis Vuitton Cantalar

Louis Vuitton Cantalar

Çantalar içerisinde klasik model haline gelen tasarımları bu sezonda aynı. Yine köşeli modeller kullanmayı tercih eden firma bu modellerin bayanlar için kolaylık olduğunu belirtiyorlar. Bayanların çanta seçiminde şıklığın yanı sıra en çok aradıkları özelliğin kullanım rahatlığı ve çanta içerisinde aradıkları eşyayı rahatlıkla bulmaları olduğunu söyleyen firma bu istekler doğrultusunda çalıştıklarını vurguluyor.

Her sezon olduğu gibi bu sezonda da çanta sapları çok uzun tasarlanmamış. Kısa saplı modeller çantanızı koltuk altınızda taşımanıza fırsat sağlıyor. En çok tutulan modeller arasında ise el çantaları revaçta. El çantalarının kullanım rahatlığı bayanları özellikle bu modelleri seçmeye teşvik ediyor.

Louis Vuitton marka çantaları tüm seçkin çanta mağazalarında bulmanız mümkün. 2010 Louis Vuitton çanta koleksiyonunu görmenizi mutlaka tavsiye ediyoruz. Louis Vuitton canta fiyatlarina deginecek olursak, canta fiyatlari gercekten biraz yuksekler :) cantalar 340 euro ile 5000 euro arasinda model ve desene gore degisiklik gosteriyor...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder