2010 Kış Modası Yağmur Çizmeleri

Geçtiğimiz 2009 kış sezonu oldukça yüksek bir popülariteye sahip olan bu yağmur çizmeleri, bu kış yani 2010 yılının kış aylarında da bu popülariteyi sürdürmeyi devam edecek . Rengarenk ve capcanlı renkleriyle soğuk kış aylarında ayaklarımızda cıvıl cıvıl gezdiğimiz bu çizmeler ünlülerin ayaklarından da hiç çıkmıyor.

Soğuk ve yağmurlu günlerde iç karartan renklerle güne ve hayata soğuk başlamak yerine bu rengarenk yağmur botları ile modayı takip ederek trendy olabiliriz. Her markanın koleksiyonunda bulunmaya başlayan bu renkli yağmur çizmeleri fosforlu renklerde olabildiği gibi mat ve pastel renkler dede bulunabiliyor.

yağmur çizmesi modelleri

yağmur çizmesi modelleri

Trendleri ve modayı takip eden biri olarak ben kesinlikle almanızı öneririm. Renkli ve canlı durduğu gibi uygun kombinelerle oldukça şık ve bir o kadarda spor durduğunu söleyebilirim. Modayı takip ederek günlük koşuşturmalarınızda topuklu çizmelerinizden çok daha rahat edeceğinizi söleyebilirim.

Chanel çizme modelleri, Vakko çizme modelleri, Lacoste çizme modelleri, Nine West çizme modelleri gibi çok ünlü ve bilinmiş markaların çizme koleksiyonlarında bulabileceğiniz bu çizmeleri bütçenize daha uygun ve daha ucuz fiyatlara yine yüksek kalitede olan Twigy'de bulabilirsiniz.

Twigy'deki yağmur çizmesi fiyatları 50–80 TL arasında değişen bu yağmur çizmeleri kesinlikle bu kış en yakın dostunuz olacak. Değişik renklerde seçebileceğiniz bu kış trend olan bu renkli yağmur çizmelerinden kesinlikle edinin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder