Adidas Spor Ayakkabi Modelleri 2010

Spor giyimde dünya devleri arasında yer alan Adidas 2010 sezonunda ayakkabılarını spor, basketbol ve futbol olarak 3 kategoride birleştirmeyi tercih etmiş. Her kategori için bayan modellerini de ayrı olarak kategorilemiş.

Özellikle futbolcuların kullanmayı tercih ettiği Adidas modellerinde çim zeminde kaymamaları için uygulanan çivi taban uygulaması bu sezonda biraz daha fazlalaştırılmış, bu durumu oldukça başarılı bir değişim olarak değerlendiriyorum..

Adidas ayakkabılar hem şık görünümü hem de ayağa uygun ortopedik yapısı ile kullanım açısından rahatlık sağladığından en çok tercih edilen markalar arasında ilk sıralarda yer almakta.

2010 sezonu için Adidas renklerini canlılaştırmış, canlı renkleri kullanmayı tercih etmiş ve tabanları plastik yerine kauçuk kullanmayı tercih etmiş. Bunların yanı sıra Adidas’ın vazgeçemediği renkler arasında yine siyah ve beyaz kendini gösteriyor. Zerafeti temsil ettiği kadar temizliği de temsil eden beyaz rengi uzun yıllardır Adidas firmasının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Spor ile uğraşan kişiler dışında günlük hayatta da kullanımı yaygınlaşan Adidas sektörde önemli bir payı elinde bulunduruyor ve bu paydan vazgeçmemek için her insanın beğeneceği bir çok model üretmeyi tercih ediyor.


adidas spor ayakkabı modelleri 2010

Adidas spor ayakkabı modelleri 2010



Sitemizde yer alan diger Adidas ayakkabi yazilarimiza Adidas Ayakkabi Resimleri , Adidas Erkek Ayakkabi Resimleri basliklarimizdan ulasabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder