Max Factor Clump Defy Maskara


Hacimli kirpikler tüm kadınların vazgeçemediği güzellik detaylarının başında gelir. Ancak hacimli kirpikler elde etmek için kat kat maskara sürdükçe kirpiklerde topaklanma kaçınılmaz hale gelir. Max Factor’ün hacim veren yeni maskarası Clump Defy sayesinde kadınlar artık hem topaklanma hem de çarpıcı bir dolgunluk yaratma konusunda taviz vermeden istenilen mükemmel kirpiklere kavuşabilecek. Max Factor Clump Defy, maskarasız kirpiklere oranla yüzde 200 daha fazla hacim elde etmenizi sağlarken, kirpiklerinizi yüzde sıfır topaklanmayla birbirinden tek tek ayırıyor.

Max Factor’ün yeni fırçası ilk topaklanma önleyici fırçası olma özelliğini taşıyor. Fırçanın eşit ve dar aralıklı kılları, topakları oluşmadan engelliyor ve kirpikleri tek tek sarıp birbirinden ayırarak belirginleştiriyor. Fırçanın yükleme haznesi ise tüm kirpiklere yeterli maskaranın ulaşmasını sağlayarak çarpıcı ve dolgun bir görünüm veriyor.

Max Factor Clump Defy, topaklanma önleyici fırçası ve hacim arttırıcı formülü sayesinde, kirpiklerin kalınlaşmasını sağlarken istediğiniz hacmi elde edene kadar kat kat sürmenize olanak sunuyor. Topaklanmayı önlediği için de gün boyunca istediğiniz sıklıkta tazeleyebiliyor, isterseniz gündüz makyajınızı geceye hazırlayabiliyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder