Calvin Klein Euphoria Intense Men Parfüm

Erkek parfümleri arasında sıkça en çok satılanlar listesinde rastlamış olduğumuz parfüm markası Calvin Klein yine Euphoria Intense Men edt isimli parfüm ürünüyle en çok satılan parfüm listesinde yerini almaktadır.

Calvin Klein markasının bir çok parfüm ürünü günümüzde tercih edilmektedir. Calvin Klein Euphoria Intense Men tüm ciltler için uygun olan parfüm ürünüdür. Kokusu tüm çevrenizdekileri etkileyecek şekilde hoş bir koku yapısını içermektedir. 100ml'lik şeffaf gri şişe rengiyle erkeksi havayı beğenicilerine sunmaktadır. Aile bakımından oryantal, fresh ve bağımlıklık yaratan kokulardan gelmektedir. Taze ve hoş kokulu seksilik içeren koku hacmine sahip parfüm ürünüdür. Krem süet akoru ve paçuli notaları Euphoria Intense Men'in ağız sulandıran ayrıcalıklı bir üründür.

Calvin Klein Euphoria Intense Men Parfüm Resimi

Calvin Klein Euphoria Intense Men Parfüm Resimi

Modern erkeğin çağdaşlığını ve baştan çıkarıcı özelliğini tekrardan ortaya sermektedir. Her bakımdan hoş bir ürün olan CK Euphoria Intense Men tercihen ön planda olan bir parfümdür. Her zaman kullandığınız parfümün size ne kattığı önemlidir bu yüzden parfüm seçerken içeriği ve yaydığı kokunun bilincinde davranmalı ve doğru ürünler kullanmalıyız. Erkeğin karakterini ortaya seren parfüm ürünü Calvin Klein Euphoria Intense Men Parfüm her zaman gözde erkeklerin kullandığı bir parfüm özelliğini barındırmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder