Bioder Tuy Azaltici Serum

Kadınların belkide binlerce yıllık kabusu olan tüy sorunu yaz mevsiminin kapıya dayanmasıyla birlikte bir kez daha akıllara düşer. Alelacele çözüm arayışı içine giren bayanlar mantığa yatan yatmayan ne varsa denemeye başlar. Tüm bu girişimlerden olumlu sonuç alanlar kadar hüsranla ve hatta zararla çıkanlarda var. sizde kendinize sağlıklı ve akılcı bir çözüm arıyorsanız kullanmanız gereken bir marka var..

Bioder tüy azaltıcı yüz ve vücut serumunu denemekle bu sorundan kökten kurtulmanız mümkün.. Onceleri sadece yüz için alışık olduğunuz bu yöntemi bioder artık vücut bölgesi için ürettiği bu özel serum ile uygulama imkanı sunuyor. bir yandan cildinizin günlük bakımı sağlayan diğer yandan o kurtulmayı istediğiniz asırlık sorundan sizleri kurtaran bu serum ile çok kısa bir sürede tüylerinizin sorun olan kısmından kurtulmanızı sağlıyor. 6 aylık gibi bir dönemde tüy sayısında %56 azalma tüy çıkışında %65 gecikme tüy çapında %37 incelmeyi hedefleyen bioder vücut serumunun bu sonuçları kişiden kişiye farklılık göstermekte fakat ciddi bir oran oynamamaktadır.

Bioder vücut serumunun kullanım şekli ise çok kolay.kendinize uygun olan herhangi bir epilasyon yöntemiyle tüyler kökünden alınır. Uygulamanın yapıldığı bölge ılık suyla iyice yıkandıktan uygulanan yönteme göre belirli bir zamandan sonra bu serum uygulanır. Ilk üç gün günde bir kez olmak üzere masajla uygulanır. Bu işlemin hücre bölünmesinin daha hızlı olması sebebiyle gece yapılması öneriliyor. Tüyler yeniden belirli bir seviyeye ulaşana kadar başka bir girişimede gerek kalmıyor.özellikle hamile ve emziren bayanların doktor kontrolünde kullanması gereken serum şişeler yalnızda üç kullanımlık. Artık tüy problemine ayırdığınız zamanın çoğunu hayatınızda dilediğiniz birçok şeye ayırabilirsiniz. bioder tüy azaltıcı vücut serumu ile hayat size daha kolay gelicek..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder