2010 Yirtik Modasi ve 2010 Moda Trendleri

Kıyafette yırtık yıllar evvel yokluğu simgelerdi, şimdi ise varlıktan ve alternatif bolluğundan ileri gelen bir sıkılganlıktan moda ya hakim olmuş durumda :) 2010 yırtık modası pantalondan gömleğe penyelerden yeleklere elbiselere ve hatta 2011 trendleri olan kazaklarda bile görülmeye başlandı.

Onceleri çirkin ve ayıp bir görüntü olarak beyinlere yerleşen yırtık, 2010 modasında öyle başarılı kullanılmış ki göz estetiğine mükemmel şekilde hitap eder olmuş. Ustelik kot pantalonlarda daha önceleri alışkın olduğumuz birkaç yırtıktanda ibaret değil. Bütün parçalarda olabildiğince yoğun bir şekilde karşımıza çıkan yırtık modası bu kadar yakışıklı durması yeni imajların tükenmesinden ve modanın sadece denenmişlerin yeniden denenmesinden ibaret olmasından kaynaklanıyor. Yani 2010 yırtıklarının moda olmasından ziyade diğer modalardan da bir farkı bu olsa gerek. Daha önce denenen bir modanın tekrarı olmaması.

2010 YIRTIK MODASI

2010 YIRTIK MODASI

Oldukça abartılı yırtıklar kimi zaman kıyafetlerin üzerinde pencereye dönüşüyor ya da birlikte kullanılıyorlar. Bu uç noktada ki akımın geçmesiyle dolabınızdaki yırtık kıyafetleri kullanamayacağınızı düşünmeyin çünkü büyük ihtimal bu yırtık ve pencereler önümüzdeki günlerde kapanacak ve yama modası yırtığın yerini alıcak.

Bütün parçalara rastlaması zor olan 2010'un bu modasında sıcak yaz günleri pek hissedilmicek gibi. Her renkte ve her modelde karşımıza çıkan yırtıklar işinizi kolaylaştıracak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder