2010 Etek Modasinda Neler Var?

2010 sezonu için üretilen eteklerin boyları kısalıyor. Genellikle kot ve coton kumaşın tercih edildiği modeller bu sene diz üstü ve yırtmaçlı olarak üretiliyor. Gençler için üretilen eteklerde parıltılı taşlar ve işlemeler bu sezonda oldukça ilgi görüyor ve satışları bununla dogru orantili olarak yüksek rakamlara ulaşıyor.

2010 etek modasi


Firmalar genç kızların yanı sıra bayanları da düşünerek diz ortası tayyör modelli etekleri de keten veya dökümlü kumaşlardan üretmeyi seçerek her bayana uygun etek modeli bulunmasını sağlıyorlar. Keten etekler daha çok sportif görünüm taşırken kumaş kullanılan etekler ise şıklığı ön plana çıkarmayı hedefliyor.

Tesettür lü bayanları da unutmayan üreticiler özellikle keten kumaşlardan veya astarı kalın kumaşlar kullanarak, boyları ayak bileklerine uzanan modellerini üretmeye devam ediyorlar. Tesettürlü bayanların hem kullanım rahatlığı için hem de namaz kılarken rahatsızlık duymamaları için genellikle bol kesimli üretilen modeller bu sene epey revaçta.

mini etek modelleri


Bütün bunların yanı sıra abiye model olarak da örgü etekleri piyasaya süren firmalar örgü etek modellerinin satışından oldukça memnun. Özel geceler için şıklığı ve sadeliği bir arada yaşamak isteyen bayanların tercihleri örgü eteklerden yana oluyor.

2010 etek modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder